Mijn Sitedish

Mijn Sitedish is het systeem waar uw Sitedish bestel website, kassa en bestel app beheerd wordt. U heeft hier de volledige controle over de menukaart, openingstijden, acties maar kunt ook statistieken inzien, nieuwsbrieven versturen, uw administratie doen en veel meer.

Het is belangrijk dat uw eten bestelsite, kassa en app altijd up to date is. Wij staan elke dag voor u klaar om uw te helpen met wijzigingen of vragen, maar via Mijn Sitedish heeft u zelf de touwtjes in handen.

Mijn Sitedish: Bestelsite en app beheren

Menukaart beheren: gerechten toevoegen, wijzigen en verwijderen, foto's toevoegen, gerechten als uitverkocht markeren en meer
Bezorggebied beheren: alle postcodes waar u bezorgt, en de minimum bestelbedragen, bezorgkosten en gratis vanaf-bedragen van uw bezorggebied beheren
Openingstijden en bezorgtijden aanpassen
Acties, kortingen en aanbiedingen op uw bestelsite aanmaken
Beoordelingen (recensies) beheren, en eventueel contact opnemen met de besteller
Uw spaarkaart / stempelkaart beheren

Mijn Sitedish: Bestellingen en administratie

Een goedebedrijfsvoering kan niet zonder goede administratie en overzicht! In Mijn Sitedish kunt u daarom van elke periode (een dag, week, maand of uw selectie) een overzicht van al uw bestellingen inzien, geplaatst via de eigen website en app, Thuisbezorgd.nl én ingevoerd in de kassa.

Daarnaast krijgt u belangrijke informatie te zien, zoals omzetcijfers, hoeveel nieuwe klanten besteld hebben, hoeveel er online betaald is en meer.

U kunt overzichten printen of downloaden om in uw boekhoudpakket te importeren.

Mijn Sitedish: Statistieken en informatie

Een voordeel van een betrouwbaar, professioneel en uitgebreid bestelsysteem is dat uw grip krijgt op uw data, en hier veel voordeel uit kan halen. Zo wordt er een klantenbestand bijgehouden waar u ziet welke klant hoe vaak besteld heeft, wanneer voor het laatst. Ook ziet u welke producten het meest verkocht worden en voor de meeste omzet zorgen. In welke postcodegebieden wordt het meest besteld, en op welke dagen en tijden is het het drukst? Deze belangrijke statistieken worden overzichtelijk en op een begrijpelijke manier gepresenteerd.

Mijn Sitedish: Marketing

Maar er is meer! U kunt pushberichten (push notificaties) sturen naar uw iPhone en Android app gebruikers. U kunt nieuwsbrieven naar al uw klanten versturen en veel meer.

Menukaart restaurant beheren Menukaart beheren in Mijn Sitedish
Overzicht van alle afhaal- en bezorgbestellingen Overzicht van alle bestellingen
Meest bestelde gerechten Welke gerechten worden het meest besteld?