Besparen op Thuisbezorgd? Klik hier!

T-Connect (Thuisbezorgd.nl)

De T-Connect is een applicatie van Thuisbezorgd.nl waarmee bezorgrestaurant bestellingen van Thuisbezorgd.nl kunnen ontvangen. Tevens biedt het een Archief, en een beknopte functie om bestellingen in te voeren.

Thuisbezorgd.nl adviseert standaard de T-Connect om bestellingen te ontvangen. De applicatie is lichtgewicht, loopt niet vaak vast en biedt een aantal handige features. Zo kunt u een verwachte bezorgtijd aangeven bij nieuwe orders, bezorgers beheren, in uw archief rondkijken en zelfs een simpele bon invoeren.

Indien u alleen bestellingen van Thuisbezorgd ontvangt (en niet via uw eigen website/app, of bestellingen in wilt voeren), is dit een prima oplossing. Maar het kan beter!

Thuisbezorgd bestellingen: de betere oplossing!

Wij adviseren het gebruik van onze gratis kassasoftware om bestellingen van Thuisbezorgd mee te ontvangen. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van de T-Connect:

1: Alle bestellingen in één overzicht
Een restaurant krijgt van meerdere bronnen bestellingen binnen. Stelt u zich eens voor dat alle bestellingen in één scherm zouden staan: orders via uw website en app, Thuisbezorgd.nl én afhaal / telefonische bestellingen. Dat kan met het Sitedish kassasysteem.

2: Een duidelijke, zelfde bon
Al uw bestellingen worden geprint op eenzelfde bon met hierop uw eigen logo, website en app. Handig voor in de keuken en voor uw bezorgers.

Naast deze extra voordelen biedt ons kassasysteem dezelfde functies als de T-Connect: een archief van bestellingen (maar dan van ál uw bestellingen), bezorgers beheren en aan bestellingen koppelen, telefonische bestellingen invoeren, bestellingen op tafels aanslaan en veel meer.

T-Connect Downloaden en handleiding

U kunt hier de T-Connect downloaden. Meer informatie over de T-Connect kunt u in de T-Connect handleiding vinden.

Nieuwe bestelling in de T-Connect Een nieuwe bestelling in de T-Connect
Bestelling bekijken in de T-Connect Bestelling bekijken in de T-Connect
Sitedish koppelen met Thuisbezorgd Thuisbezorgd-bestellingen in de Sitedish kassa
Bezorgbestellingen op plattegrond Alle bestellingen op de kaart in de Sitedish kassa