iPhone en Android app voor uw restaurant

In ons totaalpakket voor bezorg- en afhaalrestaurants is naast een website en kassasysteem ook een bestelapp inbegrepen.

Uw eigen app, met úw naam en logo, die uw klanten gratis downloaden vanuit de App Store (iOS: iPhone en iPad) of Google Play Store (Android). Bestellen via uw app is simpel en snel, en met pushebrichten bereikt u kosteloos en effectief al uw klanten!

Haal het meeste uit uw restaurant app

Met de volgende tips kunt u van uw eten bestel app een succes maken:

Meer mogelijkheden met de restaurant app

Naast het eten bestellen, waar de app primair voor bedoeld is, kunnen klanten in de app ook algemene informatie van uw restaurant inzien: contactgegevens, openingstijden etc. Op uw verzoek kan hierin ook online reserveren toegevoegd worden.

Alle getoonde informatie (menukaart, openingstijden, bezorgtijden, bezorggebied, acties en aanbiedingen, spaarkaarten etc.) is gesynchroniseerd met uw website. Dit betekent dat u slechts op één plek een wijziging hoeft door te voeren: deze wijzigingen zijn direct zichtbaar op de website, in de kassa en in uw app.

Kortom: de eten bestellen app die wij voor u ontwikkelen is zeer compleet en uitermate geschikt voor restaurants die aan afhalen en/of bezorging doen. Maak een vrijblijvende afspraak om meer te weten te komen over ons en ons product!

Eten bestellen via iPhone en Android app Uw klanten bestellen simpel en snel via uw eigen app
Horeca app promoten Met flyers, QR-codes, nieuwsbrieven en meer helpen wij uw app te promoten
Pushberichten in restaurant app Stuur pushberichten: ideaal om acties, nieuwe gerechten en andere nieuwtjes aan te kondigen