Professionele website voor uw restaurant

Met ons totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants krijgt u een complete, professionele en gebruiksvriendelijke website voor uw restaurant. Hiermee wordt aan al uw digitale wensen voldaan, en kunt u snel en voordelig online!

Met uw eigen restaurant website bestellen klanten rechtstreeks bij u. Úw klanten, úw omzet. U draagt dus geen commissie of percentages af zoals bij veel bestelplatforms als Thuisbezorgd.nl gebruikelijk is. De website is zeer compleet met online betalen, goede mobiele versie, goed vindbaar in Google en biedt tal van mogelijkheden:

Wij bieden gratis ondersteuning en support, denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u het optimale uit uw eten bestelsite haalt!

Afhalen en bezorgen via de website voor uw restaurant

De eten bestelsite is geschikt voor afhaal- en/of bezorgrestaurants. Traditioneel maken vooral bezorgrestaurants gebruik van ons product, om te besparen op kosten van Thuisbezorgd en andere platforms, en gebruik te maken van slimme functies als de BezorgApp. De laatste tijd zijn het echter steeds meer afhaalrestaurants die online gaan met ons bestelsysteem: zij willen voorkomen dat tijdens spitsuur de telefoon roodgloeiend staat, en dat er bijna een extra personeelslid nodig is om bestellingen aan te nemen. Bestellingen geplaatst via uw website of app komen altijd aan, zonder fouten of problemen!

Website bestellingen ontvangen in het kassasysteem

Bestellingen geplaatst op uw website app ontvangt u in ons gratis kassasysteem, via web app, e-mail, fax of in uw eigen kassa.

Tips en trucs voor uw restaurant site

Met meer dan tien jaar ervaring weten we precies wat werkt, en wat niet. En omdat we altijd persoonlijk bij u langskomen om uw wensen te bespreken en ons product te laten zien, denken we graag met u mee welke promotie het beste bij u past. Maak een vrijblijvende afspraak om meer te weten te komen over ons en ons product!

Eten bestelsite sushi Sushi bestellen op een door ons gemaakte bestelsite
Restaurant website bezorggebied Met gratis flyers helpen wij u uw website te promoten. En met acties, kortingen, actiecodes, nieuwsbrieven, spaarkaarten, klantenbestanden en meer haalt u het meeste uit uw website
Restaurant website bezorggebied Zelf de controle over uw menukaart, openingstijden, bezorggebied en veel meer!