BezorgApp

De gratis BezorgApp is het ideale hulpje bij eten bezorgen. Altijd correcte bezorginformatie op de telefoon, routebeschrijving direct naar de klant en bezorgers volgen op de plattegrond.

Wanneer je gebruik maakt van een kassasysteem en website van Sitedish is de BezorgApp gratis te gebruiken. Wanneer je in de kassa een bezorger aan een bestelling toewijst, krijgt hij/zij een pushbericht in de app. De bezorger heeft zo een lijst van alle actuele bezorgingen. Als een bezorging geopend wordt ziet de bezorger de belangrijkste informatie, zoals:

1: Bezorgadres, en afstand hier naartoe
2: Klantinfo: adres, telefoonnummer en bestaande klant of niet?
3: Betaalinfo: totaalbedrag, betaalwijze

Daarnaast wordt met één druk op de knop Google Maps (of Apple Maps) geopend en heeft de bezorger een actuele routebeschrijving naar de klant.

Wanneer de bezorger in de BezorgApp aangeeft de bezorging te starten, kunt u de bezorger volgen op de plattegrond. Ook zie je wanneer de bezorger op weg terug is, zodat je de volgende bestelling klaar kunt zetten..

Werkt met alle bestellingen

De BezorgApp werkt met alle bestellingen. Dus niet alleen bestellingen via uw eigen website en app, maar ook bestellingen van Thuisbezorgd.nl, en bestellingen die je zelft hebt ingevoerd in de kassa.

Bestellingen én bezorgers op de plattegrond

In de kassa wordt een plattegrond getoond waarop alle bezorgbestellingen getoond worden. Handig voor het overzicht. Wanneer bezorgers de BezorgApp gebruiken worden op deze plattegrond ook bezorgers getoond, en of ze op weg zijn naar de klant of terug naar het restaurants.

Website, kassa, app en BezorgApp

De BezorgApp is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en Google Play Store (Android). De BezorgApp maakt onderdeel uit van het totaalpakket van Sitedish.

Een bezorging in de BezorgApp Een bestelling bekijken in de BezorgApp
Download de BezorgApp