Sitedish POS Connect

Veel bezorgdiensten maken gebruik van ons gratis afrekenprogramma. Dit is niet verplicht, en misschien wil je wel blijven werken met je eigen kassa. Dit is geen enkel probleem en in veel gevallen kunnen we een koppeling met uw kassa aanbieden.

Wanneer uw Sitedish website en app aan u is gekoppeld, registreert u deze bestellingen daar direct. Dit is gunstig omdat alle bestellingen op één platform kunnen worden beheerd, je hebt ook volledige toegang tot je rekeningen en bonnen en kunt ze beheren zoals je wilt.

Om het voor POS-leveranciers zo makkelijk mogelijk te maken om de koppeling tot stand te brengen, bieden wij de Sitedish POS Connect aan. Dit is een Windows-applicatie die op de achtergrond draait en nieuwe bestellingen uitvoert en opslaat in XML. Deze is vrijwel identiek aan de T-Connect Client, de registry pairing van Thuisbezord. Dit betekent dat elke POS-leverancier die linkt met Thuisbezord, met minimale inspanning de link aan Sitedish kan koppelen.

Op dit moment koppelen we al aan meerdere POS-leveranciers zoals Mplus, Tonit, YourPos, Povis, Cashdesk en meer. Neem contact met ons op om uw applicatie te koppelen aan Sitedish, en om documentatie van deze registratie-koppeling te ontvangen!

Koppelen met Tonit E-Cash

Maak verbinding met Tonit E-Cash