Sitedish bestaat al meer dan 15 jaar

Duizenden restaurant maken al gebruik van onze bestel- en aflever oplossingen

Iets zegt me dat wij ook voor jouw restaurant de juiste oplossing zijn.

Sitedish team

Uitstekende service

Wij zijn er voor u en bieden u gratis ondersteuning om al uw vragen te beantwoorden

Persoonlijk contact

Wij willen u als klant leren kennen, zo weten we precies wat er bij u speelt en kunnen we je goed ondersteunen.

Jouw uitdaging, onze oplossing

Door ons brede team van ervaren Horeca specialisten weten we goed waar je als eigenaar tegen aan kan lopen, met ons luisterend oor en creatieve oplossing kunnen we je goed helpen en ondersteunen. We houden van een uitdaging en zijn niet bang om ‘out of the box’ te denken.

Wat vinden onze klanten van Sitedish?

“We gebruiken Sitedish al een paar jaar en waren in staat om onze franchise nog verder te laten groeien. Wat een geweldig systeem! De bestelsite is erg gebruiksvriendelijk voor onze klanten en biedt verschillende extra opties. Ook kan de klant eenvoudig eten bestellen en automatisch punten sparen. Als we vragen hebben of wensen worden we altijd snel geholpen en in de afgelopen jaren is er veel nieuw ontwikkeld en daar profiteren wij van.”

Mr. Sushi

65 vestigingen (franchise)

“We zijn erg blij met Sitedish, de bestelsite is heel eenvoudig te beheren en biedt alle benodigde functies, maar blijft ook aan onze kant gebruiksvriendelijk. Wat betreft service is het fantastisch. Sitedish geeft ons altijd snelle antwoorden op het gebied van van eventuele vragen en geeft ons altijd de juiste oplossing. De frequente update van het programma is ook geweldig. Bedankt Sitedish!”

Nieuw Chyi Fong

Eindhoven

“Sinds een paar jaar krijgen we via onze eigen website via Sitedish bestellingen binnen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden over hun service en vooral over hun klantenservice. Ik kan niets negatiefs bedenken. We raden Sitedish ten zeerste aan aan alle restauranteigenaren!”

Sawaddee Ka

Amsterdam