T-Connect Client (Thuisbezorgd.nl)

De T-Connect Client is een Windows applicatie waarmee kassasystemen kunnen worden gekoppeld aan Thuisbezorgd.nl. Dit betekent dat bestellingen van Thuisbezorgd verwerkt kunnen worden in het kassasysteem van het restaurant.

Sitedish heeft een koppeling met Thuisbezorgd: in het Sitedish kassasysteem ontvang je bestellingen van je website en app, en (indien gekoppeld) van Thuisbezorgd. Daarnaast koppelen wij met andere POS-leveranciers met een vergelijkbare POS-koppeling, de Sitedish POS Connect.

Hoe werkt T-Connect Client?

Na installatie draait de T-Connect Client op de achtergrond, alleen herkenbaar aan het icoon in de statusbalk. De client maakt gebruik van 4 lokale kaarten die gemakkelijk te vinden zijn in C:Program FilesTakeawayTconnecttemp

in
uit
OK
nok

Een nieuwe bestelling van Thuisbezorgd.nl wordt door de Klant in de map “in” geplaatst. Deze leveringsopdracht wordt opgeslagen als een XML-bestand. Het gekoppelde kassasysteem moet deze nieuwe bestelling binnen 30 seconden uit de map “in” verplaatsen. Als de bestelling na 30 seconden nog in de map “in” te vinden is, belt het Thuisbezorgd callcenter het restaurant om aan te geven dat er een bestelling klaarstaat die nog niet door de kassa is verwerkt.

Wanneer het kassasysteem de bestelling heeft verwerkt, wordt deze in de map “ok” geplaatst. Als de verwerking van de XML door het kassasysteem niet is gelukt, moet de bestelling in de map “out” worden geplaatst.

Optioneel kan de restauranthouder een bestelling een status geven (de verwachte bezorgtijd is 18:00 uur, het eten wordt nu klaargemaakt, de bezorger is onderweg). Deze statusupdates van de bestelling moeten als .XML in de map “out” worden geplaatst.

De XML van Thuisbezorgd en de T-Connect Client

De XML die Thuisbezorgd aanbiedt is zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld. Hierin staan de belangrijkste gegevens, zoals het adres en contactgegevens van de klant, de bezorgtijd, de betaalwijze en het totaalbedrag en natuurlijk de bestelde gerechten.

Ben je POS leverancier en wil je koppelen met Sitedish? Lees hier meer informatie over de Sitedish POS Connect.

Sitedish - Delivery app

Thuisbezorgd-bestellingen in de Sitedish kassa

Sitedish - Delivery map

Alle bestellingen op de kaart in de Sitedish kassa