Mijn Sitedish

Mijn Sitedish is het systeem waar je Sitedish bestelwebsite, kassa en bestelapp wordt beheerd. Hier heb je volledige controle over het menu, openingstijden, acties, maar je kunt ook statistieken bekijken, nieuwsbrieven versturen, je administratie doen en nog veel meer.

Het is belangrijk dat je foodbestelsite, kassa en app altijd up-to-date zijn. Wij staan elke dag voor u klaar om u te helpen bij wijzigingen of vragen. Via Mijn Sitedish heeft u echter de touwtjes in handen. Mijn Sitedish is het systeem waar je Sitedish bestelwebsite, afreken- en bestelapp wordt beheerd. Hier heb je volledige controle over het menu, openingstijden, acties, maar je kunt ook statistieken bekijken, nieuwsbrieven versturen, je administratie doen en nog veel meer.

Mijn Sitedish: Beheer alles op 1 plek

Menukaart beheer: gerechten toevoegen – bewerken en verwijderen, foto’s toevoegen, items markeren als uitverkocht en meer.
Bezorgbeheer: alle postcodes waar je bezorgt, bestelminima en bezorgkosten.
Beheer van openingstijden en afhaal instellingen.
Aanmaken van promoties, kortingen en aanbiedingen voor je website en BestelApp.
Review management, maak gemakkelijk contact met de klant.

Mijn Sitedish: Bestellingen en administratie

Een goede bedrijfsvoering kan niet zonder een goede administratie en overzicht! In Mijn Sitedish kunt u daarom een overzicht bekijken van al uw bestellingen per periode (een dag, week, maand of uw keuze), geplaatst via uw eigen website en app, Thuisbezorgd.nl en ingevoerd in de kassa.

Daarnaast zie je belangrijke informatie zoals omzetcijfers en BTW, hoeveel nieuwe klanten er besteld hebben, hoeveel er online is betaald en meer.

U kunt overzichten printen of downloaden om te importeren in uw boekhoudpakket.

Mijn Sitedish: Statistieken en informatie

Een voordeel van een betrouwbaar, professioneel en uitgebreid bestelsysteem is dat u grip krijgt op uw data en daar ook echt van kunt profiteren. Zo wordt er een klantenbestand bijgehouden waarin u kunt zien welke klant heeft besteld, hoe vaak en wanneer deze voor het laatst een bestelling heeft geplaatst. Ook zie je welke producten het meest verkocht worden en welke de meeste omzet genereren. Ook krijg je inzicht in welke postcodes de meeste bestellingen genereren, en op welke dagen en tijden het het drukst is! Deze belangrijke statistieken worden op een duidelijke en begrijpelijke manier gepresenteerd.

Mijn Sitedish: Marketing

Maar er is meer! U kunt pushmeldingen verzenden naar gebruikers van uw iPhone en Android-app. Ook kunt u nieuwsbrieven versturen naar al uw klanten om ze op de hoogte te houden van je acties en kortingen.

.

Sitedish - orderwebsite

Menukaart beheren in Mijn Sitedish

Sitedish - order overview

Overzicht van alle bestellingen

Sitedish - Analytics

Welke gerechten worden het meest besteld?