Hungry.nl

Sinds enkele jaren is Hungry actief in Nederland. Hungy is een directe concurrent van Thuisbezorgd, omdat zij ook een bestelplatform aanbieden met daarop een verzameling van bezorgrestaurants die leveren in uw wijk.

Hungry onderscheid zich van Thuisbezorgd, haar directe concurrent, door de lagere commissie. In plaats van 19% variabel + € 0,19 vast per bestelling, rekent Hungry alleen 7% commissie.

Hoewel Hungry gelanceerd is met een grote reclamecampagne, merken wij in de praktijk dat er heel weinig op het platform besteld wordt.

De Hungry groep is opgericht door Morten Larsen, en is begonnen in Denemarken. Hungry is een partner van delivery Hero en is nu actief in Denemarken, Ierland en in Nederland. Maandelijks worden er 400.000 bestellingen via het platform verwerkt.

Hungry biedt in de meeste plaatsen in Nederland restaurants aan. En willen door korting aan te bieden klanten binden met de site. Ook werken ze met een spaarkaart om ervoor te zorgen dat klanten steeds terug komen om te bestellen. Er zijn meer dan 2400 restaurants in Nederland aangesloten bij Hunrgy.

Sitedish - POS connect

Het logo van Hungry

Sitedish - Flyers

Reclame en actie van Hungry.nl