Sitedish team

Sitedish bestaat al meer dan 15 jaar, met duizenden partners die onze oplossingen gebruiken en vertrouwen. Iets zegt me dat wij ook voor u de juiste oplossing zijn.

Geweldige service

Wij zijn er voor u en bieden u gratis ondersteuning om al uw vragen te beantwoorden

Persoonlijk contact

Wij willen u als klant leren kennen en geven u een persoonlijk aanspreekpunt

Wat vinden onze klanten van Sitedish?

“We gebruiken Sitedish nu iets meer dan een jaar. Wat een geweldig systeem! De bestelsite is erg gebruiksvriendelijk voor onze klanten en biedt verschillende extra opties. Ook kan de klant eenvoudig eten bestellen en automatisch sparen en punten ophalen! Wat een onderneming!”

Meneer Sushi,

15 vestigingen (franchise)

“We zijn erg blij met Sitedish, de bestelsite is heel eenvoudig te beheren en biedt alle benodigde functies, maar blijft ook aan onze kant gebruiksvriendelijk. Wat betreft service is het fantastisch. Sitedish geeft ons altijd snelle antwoorden op het gebied van van eventuele vragen en geeft ons altijd de juiste oplossing. De frequente update van het programma is ook geweldig. Bedankt Sitedish!”

Nieuw Chyi Fong

Eindhoven

“Sinds een paar jaar krijgen we via onze eigen website via Sitedish bestellingen binnen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden over hun service en vooral over hun klantenservice. Ik kan niets negatiefs bedenken. We raden Sitedish ten zeerste aan aan alle restauranteigenaren!”

Sawaddee Ka

Amsterdam