Table QR: order at the table

Nieuw in het Sitedish Totaalpakket: Tafel QR. Gasten van restaurants kunnen voortaan zelf bestellen door middel van het scannen van een QR-code aan tafel. Vervolgens komen zij terecht in de vertrouwde bestelomgeving van Sitedish. Deze handige functie komt ondernemers tegemoet in de anderhalvemetersamenleving. Zo kunnen zij de veiligheid van bezoekers én personeel garanderen. Ook bespaart het veel tijd.

Tafel QR is eenvoudig op te zetten:

1- Log in op Mijn Sitedish. Onder de knop Sitedish POS vind je de verwijzing naar Tafel QR.
2- Print de QR Codes en instructies uit. Let daarbij goed op de tafelnummers. Deze zullen later namelijk getoond worden in Sitedish POS.
3- Kies onder Website > Instellingen welke betaalmethodes je beschikbaar wilt stellen.
4- Leg de QR-codes neer op de tafel. Je bent nu klaar om te starten!

In de praktijk werkt het als volgt:

– Gasten nemen plaats aan tafel, scannen de QR-code en stellen hun order samen. Zorg daarbij voor duidelijke instructies.
– Bij het afronden van de bestelling is het tafelnummer reeds ingevuld. Gasten kunnen kiezen uit de betaalmethodes die jij beschikbaar hebt gesteld.
– Na het afronden van de bestelling wordt deze direct doorgestuurd naar Sitedish POS, het kassasysteem van Sitedish. In plaats van het adres zie je aan welke tafel de bestelling geleverd moet worden. Daarnaast is duidelijk zichtbaar op welke manier de gasten willen betalen.
– Serveer de maaltijd. Rond na afloop indien nodig de betaling af. Houd daarbij natuurlijk gepaste afstand.

Tafel QR is onderdeel van het Sitedish Totaalpakket. Er zitten dus geen extra kosten aan verbonden! Heb je interesse in Sitedish? Neem dan direct contact met ons op via 020 – 244 08 58 of info@sitedish.nl.

Sitedish - QR
Sitedish - QR
Makkelijk bestellen vanaf de tafel in het restaurant
Wij voorzien u van QR-codes die u op elke tafel plaatst