Tafel QR: bestellen aan tafel

Nieuw in het Sitedish Totaalpakket: Tafel QR. Gasten van restaurants verplaatsen zelf bestellen door middel van het scannen van een QR-code aan tafel. Vervolgens komen zij terecht in de bestelomgeving van Sitedish. Deze handige functie komt ondernemers tegemoet in de anderhalvemetersamenleving. Zo kunnen zij de veiligheid van bezoekers én personeel regelen. Ook bespaart het veel tijd.

Tafel QR is eenvoudig op te zetten:

1- Log in op Mijn Sitedish. Onder de knop Sitedish POS vind je de verwijzing naar Tafel QR.
2- Print de QR Codes en instructies uit. Laat daarbij goed op de tafelnummers. Deze zullen later weergegeven worden in Sitedish POS.
3- Kies onder Website> Instellingen welke betaalmethodes je beschikbaar wilt stellen.
4- Leg de QR-codes neer op de tafel. Je bent nu klaar om te starten!

In de praktijk werkt het als volgt:

– Gasten nemen plaats aan tafel, scan de QR-code en stellen hun bestelling samen. Zorg daarbij voor duidelijke instructies.
– Bij het afronden van de bestelling is het tafelnummer ingevuld. Gasten kunnen kiezen uit de betaalmethodes die jij beschikbaar hebt gesteld.
– Na het afronden van de bestelling wordt deze direct door het kassasysteem van Sitedish gestuurd. In plaats van het adres zie je aan welke tafel de bestelling geleverd moet worden. Daarnaast is duidelijk zichtbaar op welke manier de gasten willen betalen.
– Serveer de maaltijd. Rond na afloop indien nodig de betaling af. Houd daarbij passende afstand.

Tafel QR is onderdeel van het Sitedish Totaalpakket. Er zitten dus geen extra kosten aan verbonden! Heb je interesse in Sitedish? Neem dan direct contact met ons op via 020 – 244 08 58 of info@sitedish.nl.

Sitedish - QR
Sitedish - QR
Makkelijk bestellen vanaf de tafel in het restaurant
Wij voorzien u van QR-codes die u op elke tafel plaatsen