iPhone- en Android-app voor jouw restaurant

Met je eigen iPhone- en Android-app van Sitedish, kunnen je klanten met nog meer gemak bestellen. Daarnaast kun je pushmeldingen naar al je klanten sturen om je restaurant extra te promoten.

Pushbericht naar klant via bezorgapp
Sitedish - Discounts

Aanbiedingen en kortingen

Makkelijk herkenbaar in de App of Play store aan de hand van je eigen logo. Je kunt kortingen, aanbiedingen en spaarkaart aanbieden.

Sitedish - Notifications

Pushmeldingen

Stuur directe berichten naar jouw klanten: een leuke en gemakkelijke manier om ze op de hoogte te houden van jouw nieuwe acties en kortingen.

Sitedish - Promotion

Promoot je app

Je app onder de aandacht brengen? Wij plaatsen knoppen op je website zodat je app makkelijk te vinden is. Extra promoten? Vraag naar de mogelijkheden!

Je eigen BestelApp, met jouw logo en restaurantnaam

Jouw klanten kunnen de BestelApp gratis downloaden in de App Store of Google Play Store. Bestellen via de app gaat eenvoudig en snel. Met de mogelijkheid om push notificaties te versturen, kun je zonder extra kosten je zaak en acties promoten.

Naast de mogelijkheid om te bestellen, toont de app ook algemene informatie over jouw restaurant. Denk hierbij aan contactgegevens, openingstijden en bezorgtijden, precies zoals deze op je eigen bestelsite getoond wordt. De informatie is eenvoudig te beheren en wordt realtime getoond op je website, kassa en app.

Sitedish delivery app

De BestelApp heeft veel voordelen

Gemakkelijk bestellen
In sync met jouw website en menu
Contact informatie en openingstijden
Push meldingen versturen