Link met je favoriete platforms

Beschikt jouw restaurant naast een Sitedish bestel website ook over pagina’s op Thuisbezorgd, Uber Eat of Deliveroo? Ook deze bestellingen ontvang je overzichtelijk in onze kassasoftware Sitedish POS.

Scoober (Thuisbezorgd.nl)

Thuisbezorgd is al het grootste platform voor maaltijdbezorging. De van oorsprong Nederlandse organisatie, gestart door Jitse Groen, is actief in heel Nederland. Veel restaurants kiezen voor een pagina op Thuisbezorgd.nl om een vaste stroom aan opdrachten te bewegen, maar daar staan wel fikse commissies tegenover.

Bij Thuisbezorgd.nl kun je gebruik maken van jouw eigen bezorgers. Daarnaast biedt het platform Scoober. Dit zijn bezorgers die in dienst zijn bij Thuisbezorgd en in hun oranje uniforme bestellingen afleveren restaurants die bij het platform zijn aangesloten. Aan deze bezorgdienst zijn extra kosten verbonden.

Kosten Thuisbezorgd.nl
Thuisbezorgd rekent per bestelling € 0,21 administratiekosten en 14% commissie. Als je gebruik maakt van Scoober dan komt daar zo’n 30% bovenop.

Wil jij jouw pagina op Thuisbezorgd koppelen met Sitedish POS? Mail ons dan op info@sitedish.nl.

UberEats

Uber Eats, een subdivisie van taxigigant Uber, is een bezorgdienst op afroep. Inmiddels is de service in rossen meer steden in Nederland te vinden. Vaak werken de bezorgers met hun eigen vervoer, maar soms hebben zij ook auto’s van Uber tot hun beschikking. De commissie is 30-35%.

Wil je koppelen met Uber Eats? Zorg er dan voor dat alle nummers op jouw Uber Eats menukaart transacties met de cijfers op jouw Sitedish bestelsite. Vervolgens kun je contact opnemen met Team Sitedish via info@sitedish.nl om de koppeling te maken.

Deliveroo

Deliveroo is voornamelijk van te vinden in de grotere steden en is van oorsprong een Brits bedrijf. Deliveroo focust zich op de grotere restaurantketens, maar ook op de lokale favoriet. Zo willen ze maaltijdbezorging een stukje gezonder en lekkerder maken. Deliveroo werkt voornamelijk met de makkelijk te herkennen zijn aan de kleuren en het logo met de kangoeroe.

De commissie per bestelling ligt tussen de 30 en 35%.

Wil je koppelen met Deliveroo? Zorg er ook dan voor de nummers op jouw menukaart identiek zijn aan de cijfers aan jouw pagina bij Deliveroo. Neem contact met ons op via info@sitedish.nl.

Foodora

Foodora heeft in verschillende steden bezorgers, zoals in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Eindhoven en in Leiden. Foodora is onderdeel van de Duitse Delivery Hero. Delivery Hero is oorspronkelijk een Zweeds bedrijf. Foodora focust zich op de restaurants in een hoger segment die niet een eigen bezorgdienst hebben.

In augustus 2018 heeft Foodora te kennen gemaakt te stoppen met haar activiteiten in Nederland.
Gemiddelde commissie: 30% – 35%.

Naast deze drie grote platforms bieden wij ook koppelingen aan met partijen als Nederland Eet, Happie en Bezorgland. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via info@sitedish.nl of 020-244 08 58.

Sitedish - POS connect

Scoober (Thuisbezorgd)

Sitedish - POS connect

Deliveroo

Sitedish - POS connect
Uber Eats
Sitedish - POS connect

Foodora