T-Connect (Thuisbezorgd.nl)

T-Connect is een beknopte applicatie van Thuisbezorgd.nl waarmee bezorgrestaurants bestellingen van Thuisbezorgd.nl kunnen ontvangen.

Thuisbezorgd.nl adviseert standaard T-Connect om bestellingen te ontvangen. De applicatie is lichtgewicht, loopt niet vaak vast en biedt een paar handige features voor startende bezorgrestaurants. Wij raden echter aan om gebruik te maken van de koppeling van het Sitedish kassasysteem met Thuisbezorgd.

T-Connect: de mogelijkheden

In T-connect is het mogelijk om orders te ontvangen, een verwachte bezorgtijd aan te geven en om bezorgers te beheren. Echter zijn sinds de nieuwste update een aantal functionaliteiten verplaatst naar de webomgeving van Thuisbezorgd.

Als Thuisbezorgd voor jouw restaurant het enige kanaal is, dan is T-Connect een prima beknopte oplossing. Maar het kan beter!

Thuisbezorgd bestellingen: onze oplossing

Wij adviseren het gebruik van onze gratis kassasoftware Sitedish POS om bestellingen van Thuisbezorgd mee te ontvangen. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van T-Connect:

1: Alle bestellingen in één overzicht

Een restaurant krijgt vaak van meerdere bronnen bestellingen binnen. Stel je zich eens voor dat alle bestellingen in één scherm zouden staan: orders via de eigen website en apps, Thuisbezorgd.nl, Uber Eats én afhaal / telefonische bestellingen. Dat kan met Sitedish POS.

2: Eén duidelijke, identieke bon

Alle bestellingen worden geprint op dezelfde bon vanuit dezelfde bonnenprinter met hierop het eigen logo, website en app. Handig voor in de keuken, voor de bezorgers en voor de marketing van jouw zaak.

Naast deze extra voordelen biedt ons kassasysteem dezelfde functies als de T-Connect: een archief van bestellingen (maar dan van ál uw bestellingen), bezorgers beheren en aan bestellingen koppelen, telefonische bestellingen invoeren, bestellingen op tafels aanslaan en veel meer.

Naast deze extra voordelen biedt ons kassasysteem dezelfde functies als de T-Connect en daarnaast nog meer: een archief van bestellingen (maar dan van ál uw bestellingen), bezorgers beheren en aan bestellingen koppelen, telefonische bestellingen invoeren, bestellingen op tafels aanslaan en veel meer.

T-Connect Downloaden en handleiding

U kunt hier de T-Connect downloaden. Meer informatie over de T-Connect kunt u in door ons geschreven T-Connect handleiding / how to vinden.

Sitedish - Delivery app

Thuisbezorgd-bestellingen in de Sitedish kassa

Sitedish - Delivery map

Alle bestellingen op de kaart in de Sitedish kassa