POS-software voor jouw restaurant

De gratis POS-software van Sitedish, die deel uitmaakt van onze totaaloplossing voor afhaal en bezorgrestaurants, biedt jou de ideale hub voor het verwerken van je bestellingen. Zowel van je website en app bestellingen als van Thuisbezorgd, UberEats en Deliveroo, maar ook het invoeren van tafelbestellingen en telefonische bestellingen kan eenvoudig. Reken gemakkelijk je pinbestellingen af met onze Sitedish PIN koppeling en houdt het overzicht door alle bestellingen op de kaart in te zien.

Alle bestellingen zichtbaar in één
overzicht en kaart
BTW en omzet
rapportages
Professionele
bonnetjes
Keukenbonnen
digitaal en gedrukt in de gewenste taal
Tafelbestellingen
PIN-oplossing

Online bestel
beheer

Maandelijkse updates

Onze Sitedish POS-software is uitgerust met vele functies, zoals:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
 • Kassabonnen afdrukken met eigen logo en informatie
 • Bestellingen verwerken op meerdere computers
 • Een plattegrond met overzicht van alle openstaande bestellingen
 • BezorgApp functie: volg je bezorgers op de plattegrond
 • Mogelijkheid om bonnen te splitsen en te printen in een andere taal
 • Omzet rapport uitdraaien

Sitedish-POS

Hieronder zie je enkele voorbeelden van ons kassasysteem, en krijg je een idee hoe een bestelling ontvangen wordt, je een bestelling invoert voor afhalen of bezorgen, je een omzet-overzicht kunt genereren en je een overzicht krijgt van alle bezorgbestellingen op de plattegrond.

Sitedish delivery app
Bestellingen ontvangen

Ontvang bestellingen op je Sitedish POS kassasoftware. In het ontvangst scherm zie je een overzicht van de bestelling en kun je de verwachte levertijd bevestigen of aanpassen. Na het bevestigen wordt de besteller op de hoogte gebracht en wordt er een bon geprint. Zo kan je gelijk aan de slag!

Sitedish - POS menu
Bestelling invoeren

Hier kan je een bestelling invoeren van klanten die telefonisch bestellen voor bezorging en afhalen. Ook hier zijn er volop mogelijkheden. Een bestaande klant kan je makkelijk vinden door te zoeken op naam, adres of telefoonnummer. Of creëer een nieuwe door een postcode en huisnummer in te vullen, de software vult de rest aan!

Sitedish Delivery time table
Overzicht bestellingen

In dit overzicht zie je alle lopende bestellingen gesorteerd op status: Nieuw – Keuken – Onderweg. De iconen geven aan waar een bestelling vandaan komt, zoals eigen Website, Ingevoerd, Thuisbezorgd, UberEats, Deliveroo: maar ook wat de betaalwijze is. Zo houd je gemakkelijk overzicht.

Sitedish - Table order
Tafel functie

Serveer jij ook je gerechten aan tafel? Sla deze bestellingen gemakkelijk aan in het tafeloverzicht. Anders dan bij een bezorg- of afhaalbestelling is het gebruikelijk dat je gasten in meerdere rondes bestellen. Hiervoor is er een speciale knop zodat je per ronde een bon voor de keuken kan laten printen.

Sitedish - archive
Archief

In het archief vind je alle bestellingen die in het programma zijn ontvangen. Er is een zoekfunctie waarin je kan zoeken op gerecht, adres en naam. Daarnaast is er een filter optie waarmee je kunt selecteren op bron en betaalwijze. Van dit archief kan je gemakkelijk een compleet omzet overzicht uitdraaien. Een compleet overzicht met BTW is beschikbaar op je mijn.sitedish.nl pagina.

Sitedish - Delivery map POS
Kaartoverzicht

De ontvangen bezorgbestellingen worden op een plattegrond getoond. Zo kun je gemakkelijk zien hoe je bestellingen verdeeld zijn en zo efficiënt mogelijk je bezorgers verdelen. Dit is in combinatie met de BezorgApp de perfecte tool om de drukke avonden te stroomlijnen. 

Werk je al met een kassasysteem waar je tevreden over bent? Sitedish biedt ook integraties met externe kassasystemen zoals, Mplus, Tonit (E-cash), YourPos, Cashdesk, Untill, Bork, Vectron en meer.

POS-hardware

Ons kassasysteem draait op elk Windows-apparaat. Geen geschikte hardware beschikbaar? We bieden een compleet POS hardwarepakket aan voor slechts €999 

 • 15 inch touchscreen kassa 
 • Restaurant touchscreen, 8GB werkgeheugen, 128 GB SSD
 • Durapos DPT200 bonprinter 
 • Kassalade
 • Windows 10 Professional
 • Draadloze toetsenbord & muis

Sitedish POS-apparatuur

POS

Kassa

Toetsenbord muis

Printer

PIN

Tafelbestellingen

Serveer jij ook je gerechten aan tafel? Sla deze bestellingen gemakkelijk aan in het tafeloverzicht. Anders dan bij een bezorg- of afhaalbestelling is het gebruikelijk dat je gasten in meerdere rondes bestellen. Hiervoor is er een speciale knop zodat je per ronde een bon kan laten printen.